A venit caldura,in sfarsit!!!si cum e sezonul capsunilor am zis sa incerc o reteta tip inghetata foarte usoara.A iesit super buna!
Ingrediente:
-500gr frisca lichida
-2 albusuri
-100gr zahar
-400gr capsuni
-sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
Am spalat capsunile,dupa care le-am blenduit cu sucul si coaja de lamaie.Am batut albusurile cu zaharul pana au devenit tari.Am batut frisca cu o ligurita de zahar.Am incorporat albusurile cu frisca,cu miscari de jos in sus,iar in cele din urma am adugat capsunile,tot cu miscari lente de jos in sus.Am pus pelicola transparenta pe o forma si am adaugat compozitia mea,pe care am batuto un picut ca sa se aseze.Am acoperit cu pelicola si am bagat la congelator timp de 5 ore.
Inainte de a servi,am lasat tava la temperatura camerei timp de 15 min dupa care am rasturnat tortuletul.Puteti decora cu frisca si capsuni,dupa placere.
Nessun commento:
Posta un commento